Upravni odbor Klastera “SRP” se juče sastao na Palama

  • Post category:Novosti

Upravni odbor Klastera “SRP” se juče sastao na Palama, na Gradskoj pijaci. S obzirom da je završen proces registracije i da sada konačno možemo krenuti u realizaciju planova, o mnogo čemu smo imali razgovarati.
Počinjemo sa učlanjivanjam, raduje nas što imamo veliki broj potencijalnih članova.
Dogovorili smo i promociju Klastera na predstojećoj zimskoj sezoni sa OC Jahorina. Razgovarali smo i o osnivanju zadruga koje bi riješile mnoge probleme sa kojim se susreću proizvođači i otkupljivači.
U toku je organizovanje sajma poljoprivrednih proizvoda gdje će naši proizvođači imati priliku predstaviti i ponuditi svoje proizvode koji su zaista raznovrsni i iznad svega kvalitetni.
Sajmu će prisustvovati i brojni gosti a sve će biti medijski popraćeno.
O tome ćemo još pisati i na vrijeme vas obavijestiti kako bi mogli posjetiti sajam i probati sve te delicije, a ima li boljeg mjesta za takav događaj od Gradske pijace Pale.
Inače, to je mjesto gdje sve možete naći na jednom mjestu a uz to zdravo i svježe.
Na pijaci vas čeka široka ponuda voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda, mesnica i ribarnica takođe sa šitokom ponudom.
Za one izbirljivije, tu je i prodavnica zdrave hrane “Trista čuda”, market i kafić “Gajba” u kojem možete predahnuti nakon kupovine🙂.
Gradska pijaca Pale je naš član na kojeg smo preponosni.